مشاوره حقوقی رایگان - ماده 87 رزمندگان

سلام اینجانب از شورای عالی پزشکی فراجا وایثارگران تهران با طی مراحل شش ماهه مربوطه حکم جانبازی گرفتم ولی بعد از دوماه واحد ایثارگران فراجا تلفنی عنوان میداردنماینده اعزامی بنیاد شهید تهران با بررسی پرونده عنوان نموده امتیاز نیاورده ودرصد جانبازی تعلق نمیگیرد وکتبا نوشته ای نداده ،که برخلاف متن ماده 87 میباشد که حداقل 5٪ تعلق میگیرد *ایا باید طرح شکایت در دیوان تهران کنم وبه چه طریقی ؟وایا گرفتن وکیل لازم ضروری است؟
از پاسخ وکیل محترم سپاسگزار

پاسخ ها :

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
اگر از طریق وکیل شکایت خود را طرح و پیگیری نمایید بهتر است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ أخذ وکیل لازم و ضروری است.
برای أخذ وکیل از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حضور وکیل یا مشاوره با ایشان لازم است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری وکیل گرفتن همیشه راهگشاست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق وکیل پیگیری کنید در جهت کار تسریع می بخشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بین فراجا و بنیاد جانبازان در خصوص درصد ایثارگری شما اختلاف باشد باید به کمیسیون مشترک ارجاع گردد