مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه حقوقی و کیفری به شخص غیرحقوقی

با درود
برای مادر بنده یک دادخواست مطالبه وجه در شورای حل و اختلاف ثبت شده که مربوط بدهی بابت شارژ آپارتمان میباشد.
مدیریت شارژ خارج از عرف از ساکنین میگیرید و ما مستندات داریم اما مادرم سکته مغزی کرده است و نمیتواند در جلسه رسیدگی که در یک شهری به جز شهر محل سکونت میباشد شرکت کند و توان مالی برای گرفتن وکیل هم نداریم.

چطور میتوانیم از طریق دفتر خدمات قضایی از خود دفاع کنیم؟
چه زمانی می‌توانیم و چطور؟

ظاهرا بنده هم به عنوان فرزند نمیتوانم وکالت نامه از مادرم داشته باشم چون شخص حقوقی نیستم.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی از طریق ارسال لایحه دفاعیه به شورای حل اختلاف با ذکر وضعیت جسمانی مادر اقدام بفرمائید و در هر زمانی بعد از تعیین شعبه می‌توانید این اقدام را به سرانجام برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با مدارک و مستندات به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و لایحه و مدارک و مستندات را از دفتر خدمات قضایی ارسال کنید و اگر مادرتان توان رفتن به خدمات قضایی را نداشته باشد دفتر خدمات می تواند به گوشی مادرتان کد ارسال کند.
بعد از اینکه مدارک و مستندات خود را از دفتر خدمات قضایی ارسال کردید در روز جلسه شما می توانید اصل مدارک را به شعبه شورای حل اختلاف تحویل دهید و حتی ممکن است به صورت غیر رسمی به شما اجازه دفاع بدهند.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با مراجعه به کانون وکالا یا مرکز مشاوران با طرح موضوع در واحد معاضدت امکان درخواست تعیین وکیل معاضدتی ( رایگان ) خواهید داشت.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شخصا حضور داشته باشند یا وکیل بگیرند میتوانید در دفاتر خدمات قضایی نیز لایحه ثبت کنید و در دادگاه حضور نداشته باشید ولی مستلزم این است که ایشان سامانه ثنا داشته باشد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

می توانید وکیل معاضدتی از طریق کانون وکلای شهر خود تقاضا دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
لایحه تخصصی تنظیم گردد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در دفتر خدمات قضایی لایحه ثبت کنند