مشاوره حقوقی رایگان - چالش قراردادهای خودکار اجاره های مسکونی

با توجه به قانون و بسته جدید حمایتی دولت از مستاجران که قراردادهای اجاره به صورت خودکار تمدید می‌گردد.
اینجانب که موجر هستم و خودم به سکونت در ملک خود نیاز دارم و در قولنامه اجاره قید "عدم تمدید خودکار اجاره نامه" ذکر نشده و مستاجر می‌تواند از همین جهت تمدید خودکار اجاره استفاده کند، چه راهکاری برای اینجانب جهت سکونت بی دردسر و بدون گرفتن حکم تخلیه وجود دارد؟