مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

من بصورت پیامکی با آقایی در ارتباط بودم شوهرم الان هیچ مدرکی ندارد بجز عکس از صفحه تلگرام بنده
آیا با آنها میتواند شکایت کند و درخواست پرینت تماس ها و پیامک هایم را داشته باشد ؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

می توانند شکایت کنند ولی باید دلایلی محکمتری ارایه دهند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شوهر شما می‌تواند درخواست پرینت تماس‌ها و پیامک‌ها را بدهد و پذیرش درخواست بستگی به اختیار قاضی دارد.

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

بله آنها اماره ای است که قاصی درخواست استعلام پرینت مکالمات و پیامک را از شرکت مخابرات بخواهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر پرینت‌ها پیامک‌ها مبتذل و غیر اخلاقی باشد امکان تعقیب و شکایت وجود دارد