مشاوره حقوقی رایگان - بچه

سلام دخترم 18ماهشه .اگه جداشم میتونم پیش خودم نگهش دارم .و نزارم پدرو خانوادشو ببینه .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر هیچ کسی نمی‌تواند حق ملاقات پدر را از بین ببرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
درست است که حضانت دختر تا سن 7 سالگی با مادر است لیکن این بدان معنا نیست که پدر از ملاقات با فرزند خویش در طی این مدت محروم شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است
ولی پدر حق ملاقات با فرزند را خواهد داشت

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

حضانت دختر تا 7 سالگی با مادر است _ 7 تا 9 سالگی با پدر_ از 9 سالگی به بعد خودش تصمیم میگیرد ... شمانمیتونید مانع ملاقات شوید ملاقات حق قانونی است

رضوان نیکخواه

سرکار خانم رضوان نیکخواه :

سلام
تا هفت سال حضانت با شماست ولی نمیتوانید مانع ملاقات فرزند با پدرش شوید ودادگاه در این خصوص حکم صادر میکند