مشاوره حقوقی رایگان - حق حضانت فرزندان پس از طلاق

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت وکلای محترم
مادر بنده قصد طلاق از پدرم رو داره من و خواهرم و برادرم، به ترتیب6،15،22 ساله هستیم، دلیل هم اعتیاد شدید به موادمخدر هست. سریع ترین راه طلاق چیه و حق حضانت با چه کسیه؟ درصورتیکه من و خواهرم خواستار زندگی با مادرم هستیم و میخواهیم برادرم پیش پدر باشه، حداقل تا وقتی که خودمون رو جمع و جور کنیم.(دلایل دیگه ای هم مثل فحاشی،اخلاق تند و دست بزن، تهدیدو...هم هست) سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
شما و خواهر 15 ساله از حضانت خارج هستید و حضانت برادر 6 ساله تا 7 سالگی با مادر و پس از آن تا رسیدن به سن بلوغ با پدر خواهد بود. سریعترین راه طلاق طلاق توافقی است.