مشاوره حقوقی رایگان - حضانت کودک بعد از طلاق

سلام خسته نباشید دختر سه ساله دارم و میخوام از شوهرم جدا بشم شوهرم بداخلاقه و دست بزن داره ولی نمیتونم هیچ کدومش رو ثابت کنم میخوام ببینم چطوری میتونم کلا حضانت بچه رو بگیرم آیا شدنیه؟

پاسخ ها :

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

سلام. مطابق قانون حضانت فرزند چه پسر و چه دختر تا هفت سالگی با مادر وپس از آن پسر تا 15 سالگی و دختر تا 9 سالگی تمام با پدر میباشد بعدش خم خود فرزندان تصمیم میگیرند که با پدر زندگی کنند یا مادر.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تا7سالگی با شماست و پس از آن هم باید اثبات کنید پدر صلاحیت ندارد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بطور کلی تا هفت سال حضانت با مادر است و پس از آن نیز با اثبات عدم صلاحیت اخلاقی پدر میتوانید حضانت را از دادگاه بخواهید