مشاوره حقوقی رایگان - آیا می‌توان همزمان از دو نوع بیمه استفاده کرد

سلام سال نو مبارک .همسر من 2 سال است با من ازدواج قبل از ازدواج بیمه روستایی بود و الانم هست و بیمه پرداخت میکنه ؟ و بیمه تامین اجتماعی هم تحت تکفل من هستش ؟
آیا همزمان از دونوع بیمه میتونه استفاده کنه :؟بیمه روستایی هستش جزع سابقه در بیمه تامین اجتماعی هم محسوب میشه یا نه ؟
ممنون تشکر راهنمایی کنید سپاس از شما.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از طریق بیمه موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید