مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط مهریه

با سلام ؛
بنده در سال 1402 تقاضای اعسار از پرداخت مهریه رو دادم و با تشخیص قاضی یک سکه پیش پرداخت و الباقی هر 15 ماه یک سکه ، یک سکه پیش پرداخت رو دادم و خواستم بدونم میتونم با توجه به گرونی سکه‌ و تورم و اقساط بانکی اظافه شده درخواست تعدیل اقساط سکه‌ رو بدم ؟
و اینکه ممکنه قاضی اقساط رو بیشتر از رای قبلی در نظر بگیره؟
چون من هیچ افزایش درامدی نداشتم بعد از صدور رای

پاسخ ها :

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. میتوانید درخواست دهید.
بستگی به نظر قاضی دارد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

طرفین حق درخواست تعدیل به شعبه صادر کننده رای دارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما می توانید دادخواست تعدیل اقساط مهریه را مطرح نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام تعدیل تقسیط امکانپذیر است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر حکم قطعی شده ، می توانید دادخواست تعدیل تقدیم نمایید، تشخیص با قاضی رسیدگی کننده می باشد

قاسم منصورخاکی

جناب آقای قاسم منصورخاکی :

سلام.
با تقدیم دادخواست تعدیل، با توجه به نرخ تورم یا تغییر در وضع معیشت و درآمد، امکان تعدیل وجود دارد..

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

دادهواست تعدیل تقسیط بدهید اما 15ماه یک سکه تقسیط معقولی است