مشاوره حقوقی رایگان - پرینت توسط پدر

سلام وقتتون بخیر
پدر بنده در مخابرات کار میکند
خانواده من شک کردند بهم به خاطر تماس صحبت کردن با رفیقام
خط به اسم مادر بود و در سن 18 سالگی به نام خودم کردن این خط و و الان این خط به اسم خودمه
آیا با وجود این که پدرم در مخابرات کار می‌کند می‌تواند پرینت خط مرا بگیرد بدون اطلاع خودم ؟!

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به صورت غیر قانونی این کار ممکن است در غیر اینصورت فقط به تقاضای خود مالک انجام خواهد شد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بصورت قانونی چنین امکانی وجود ندارد مگر با دستور مرجع قضایی.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید با دستور مقام قضایی باشد و گرنه ای قانونی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خیر اگر چنینی کاری انجام دهد مرتکب جرم شده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابتدا عرض کنم پدر شما بد شما را نمی‌خواهد، البته می‌تواند بنا به شرایطی از محکمه درخواست پرینت مکالمات شما را بخواهد و چنانچه جرمی مرتکب شده باشید پیگیری بکند