مشاوره حقوقی رایگان - بالا زدن اب از کف اشپزخانه

سلام وقت بخیر
من ساکن طبقه اول ی اپارتمان چهار طبقه میباشم طبقه همکف هم پارکینگه.مشکل ما اینه که هر چند وقت یکبار اب از کف اشپزخانه ما بلا میزنه زندگی مارو کثیف میکنه .کلی هم هزینه لوله باز کن و غیره میدم متاسفانه طبقه دوم توی هزینه ها مشارکت نمیکنه و میگه مشکل از واحد خودتونه.در حالی که وقتی لوله اصلی میگیره اب بالا میزنه..
دیروز از مسافرت اومدم خونه دیدم زندگیم روی ابه از سمت اشپزخانه اب زده بود توی پذیرایی وعیره ...باز کلی هزینه لوله باز کن و قلیشویی دادم ولی باز طبقه دوم قبول نمیکنه میگه مشکل از واحد خودته میگم با من خونه نبودم اب هم که بسته بوده لوله اصلی که میگیره اب پس میزنه بالا از شانس ما از کف اشپزخانه
ببخشید خیلی طولانی شد حالا باید چطوری بهش بفهمونم؟؟راهنماییم کنید
باتشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تامین دلیل نموده و سپس اقدام به شکایت کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام با مراجعه به شورای حل اختلاف موضوع را تامین دلیل کرده و کارشناس نظر خواهد داد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام اقدام به طرح تقاضای تامین دلیل نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تامین دلیل با جلب نظر کارشناسی انجام دهید و برای کار اساسی از سازنده و مهندسان ناظر ساختمان شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام تقاضای تامین دلیل و سپس طرح دعوا کنید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل نموده و سپس شکایت کنید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

این موضوع از طریق کارشناس قابل بررسی است که مشکل از واحد شما است یا مربوط به کل ساختمان باید دادخواست تامین دلیل بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول تامین دلیل کنید بعد دادخواست مطالبه وجه بابت خسارت از همه مالکین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تأمین دلیل را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا وضعیت بوجود آمده توسط کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی گردد تا النهایه عامل خسارت و میزان خسارت مشخص گردد.
سپس بر مبنای نظریه کارشناسی، دادخواست به خواسته‌های مطالبه خسارت و مطالبه خسارات دادرسی را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید‌.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تامین دلیل دهید و بر اساس آن دادخواست الزام به ایفای تعهد و مطالبه خسارت دهید.