مشاوره حقوقی رایگان - صیغه یابی

با سلام
کانال تلگرامی ای به صورت خورد خورد و به بهانه و دلیل های مختلف از بنده حدود 22 میلیون پیول گرفته بود که قرار بود پس بده
الان میتونم شکایت کنم؟
اگر آره مراحلش به چه صورت هست؟
ممنون میشم بزرگواران راهنمایی کنند

پاسخ ها :

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام از طریق پلیس فتا اقدام کنید و اگر در ایران باشن قابل ردیابی هستن

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله
شکایت کیفری کلاهبرداری رایانه و جعل و استفاده از سند مجعول بابت مدارک ارایه شده

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری فرمایید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود اگر در قبال این پولی که گرفته هیچ خدمتی به شما ارائه نداده و بدهکار نیستید می‌توانید اصل پول خود را به همراه خسارت مسترد کنید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
دادخواست استرداد وجه به استناد فیش های واریزی مطرح کنید و از طریق پلیس فتا پیگیر باشید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید دادخواست مطالبه وجه علیه شخصی که مبالغ به حساب وی واریز شده ثبت کنید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

کلاهبرداری
دادگاه جرائم اینترنتی و پلیس فتا.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
با ارائه مدارک مثبته شکایت کنید .
موفق باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مراجعه به دادسرای جرایم اینترنتی و طرح شکایت کلاهبرداری اینترنتی در آنجا

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

به چه حسابی واریز شده؟
باید مشاوره تلفنی بگیرید تا با توجه یه توضبحات راهنمایی شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله از طریق دفتر خدمات قضایی طرح دعوا کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد