مشاوره حقوقی رایگان - موتور تعویض غیر قانونی ولی گفته نشده

سلام من حدود سه ماه پیش ماشین گرفتم پژو 405 و صاحب ماشین ک دوستی با هم داشتیم بهم گفت ک هیچ مشکل تعویض پلاک ندارد و منم ی تعهد محضری 3ماه ازش گرفتم برای تعویض پلاک بعد بردم تعویض پلاک و گفتم رنگ ماشین رنگ داخل سند نیست و شماره موتور کوبیده شده و من زنگ زدم ب صاحب قبلی ماشین و قبول کردم خسارت تعویض بلوکه و جریمه و... رو بدن و من براشون صبر کردم و مهلت وکالت تمام شد و زنگ زدم بهشون دوباره برام وکالت زدم دوماه و برام ده میلیون زدن ک کارتی ماشین بکنم و عید شد و گفت بعد عید الان بهشون زنگ زدم میگن هیچ پولی بهتون نمیدم و من ماشین و ازشون. 130 گرفتم و حدود 30 میلیون تومن هم خودم روی ماشین خرج کردم و الان میگن همون 130 بیار بر خودم
من الان چ شکایت برای گرفتن خسارتم میتونم انجام بدم

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

کاربر گرامی برای طرح دادخواسا صحیح نیاز به گفتگو با مشاور و بررسی مدارک است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به طرفیت فروشنده طرح دعوای فسخ به استناد خیار تدلیس مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک را باید کامل و دقیق بررسی کنیم و سپس اظهارنظر مناسب ارائه اهیم

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام . باید دادخواست بدهید. اما با مشورت وکیل

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در ابتدا میزان خسارت بایستی توسط کارشناس رسمی دادگستری تعیین گردد و سپس بر مبنای آن، طرح دعوی مطالبه خسارت نمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد