درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - رابطه

سلام پار...ت...ن...رم حدود نه روز پیشه پ..ر..د...مو زده و قبول نمیکنه چکار کنم؟

پاسخ ها

از طریق پزشکی قانونی درصورت شکایت قابل تشخیص است
سلام و عرض ادب میبایست قبل از اینکه آثار احتمالی باقیمانده از ترشحات جنسی ایشان روی بدن و لباسهای شما از بین میرفت، اقدام به شکایت و درخواست معاینه پزشکی قانونی مینمودید. بعید است پس از 10 روز فردی که باعث ازاله بکارت بوده با معاینه و آزمایشات قابل شناسایی باشد لکن اگر قصد اقدام دراینمورد دارید، نباید این امر بیش از این به تاخیر بیوفتد.
با سلام اگر با هم دوست بودید در این صورت فرض بر این است که بکارت با رضایت شما از بین رفته و در این صورت شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و در صورت اثبات رابطه هر دو به مجازات رابطه نامشروع محکوم خواهید شد.
اگر با رضایت خودتان بوده هیچ اما در غیر این صورت برای اازاله بکارت شکایت کنید و تقاضای ارش البکاره و مهرالمثل نمایید
شکایت کیفری کنید
سلام شکایت نمایید و در پزشکی قانونی موضوع مشخص خواهد شد
در صورت شکایت پزشک‌متخصص قانونی می تواند تشخیص دهد
سلام اگر در صورت عدم رضایت شما و با زور با شما رابطه جنسی برقرار کرده است با عنوان مجرمانه تجاوز جنسی شکایت نمائید تا از طریق پزشکی قانونی معلوم شود.
درود بر شما؛ تحت شرایطی می توانید شکایت کنید. موفق باشید.

سوالات مرتبط

وکلای متخصص