مشاوره حقوقی رایگان - حریق عمد

با عرض سلام .سال 1397خودروی اینجانب که در پارکینگ بوده مورد حریق عمدی شبانه قرار میگیرد .که موجب سوختن کامل خودرو وخسا رتی به ساختمان میشود.علیه سه نفر شکایتی طرح میشود که بدون اینکه حکم به اینجانب ابلاغ شود از ایشان رفع اتهام میشود.حال مدارکی بدست امده که نشان دهنده عامر بودن یکی ازاین اشخاص واتش سوزی به وسیله شخص غیر از سه نفر یاد شده می باشد آیا میتوانم علیه این افراد شکایت کنم.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که دلیلتان محرز است می‌تواند از مصادیق اعاده دادرسی کیفری باشد که می‌بایست در شعبه صادر کننده رای درخواست گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد مدارکی که در اختیار دارید شما می‌توانید اقدام به شکایت نمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شخصی که آتش زده می توانید شکایت کنید.