مشاوره حقوقی رایگان - پلمب نمایشگاه ماشین

سلام، من کارگر یک نمایشگاه ماشین هستم و هفته پیش مثل هر روز رفتم سرکار و دیدم مغازه پلمپ شده، اما این پلمپ شبیه هیچ پلمپی نبود که دیده بودم، سیم پلمپ بود ولی اصلا کاغذ پلمپ نداشت و یک برگه آچار جای اون زده بودن و اونم نوشته بود که اداره آگاهی پلمپ کرده اما حتی همینم نه مهری و نه امضایی داخلش نبود، خلاصه الان اومدم شهرستان و دستم جایی بند نیستو صاحاب کارمم خاموش کرده گوشیشو، خواستم بهم بگین این پلمپ حقیقت داشته یا.....

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام هیچ یک از همکاران حاضر در این سایت آن پلمپ را ندیده اند تا اظهار نظر کنند در ضمن شکل ظاهری پلمپ ممکن است تغییر نماید. مشکل حقوقی شما چیست؟