مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به شهرک سازی

با سلام در بالای ملک بنده تاسیس شهرکی به تصویب روستا رسیده و در حال احداث است ولی تمام سیلاب شهرک را به ملک پایین دست انداختن که اگر سیلی براه بیفتد تمام ملک بنده را تخریب می‌کند راهکار این مورد چیست و معوض ملک به بنده نمیدهند

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام کارشناس ببرید تامین دلیل کنید و اگر همچین موردی باشه دستور موقت جلوگیری از ساخت بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
باید نسبت به طرح شکایت اقدام نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع از صلاحیت شما خارج است لذا در صورتی که به تایید مقامات بالاتر رسیده باشد و در ملک شما تصرفی نشده باشد شما ذینفع در هیچ‌گونه شکایتی نیستید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم ابتدا تامین دلیل نمایید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
ابتدا تامین دلیل و سپس شکایت کنید .
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تأمین دلیل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا وضعیت ملک تحت بررسی کارشناس رسمی دادگستری قرار گیرد تا بر اساس نظریه کارشناس، اقدامات لازمه و مربوطه را به سرانجام برسانید.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
شکایت کنید و با کارشناس به محل مراجعه کنید و در صورت تایید کارشناس دستور توقف عملیات ساخت از دادگاه بگیرید.