مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام من 19ساله و خانومی که باهاش رابطه داشتم 16سالشه تا الان 2ساله که تو رابطه ایم
بعد اینکه ما باهم رابطه داشتیم این خانوم به هم خیانت کرد چند بار بخشیدمش ولی بعذ از اون حسم بهش تغییر کردو گفتم میخام تموم کنم همه چیو و خانوم میگه که شکایت میکنم چنین کاری باهام کردیو در صورتی که با رضایت هر دونفرمون بوده حکم دادگاه چیه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هر دو به مجازات رابطه نامشروع محکوم می شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جرم رابطه نامشروع محقق شده است
و مجازات خواهید داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان محکومیت شما وجود دارد به لحاظ این که دختر خانم زیر 18 سال است....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی برای خیانت نامبرده داشته باشید در این صورت نمی تواند شکایت کند.
توجه داشته باشید چون دختر زیر سن قانونی است ممکن است از نظر دادگاه فریب محسوب بشه.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر با رضایت طرفین بوده مشکلی ایجاد نمی‌شود

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
به جرم رابطه نامشروع هر دو شلاق خواهید خورد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هم خانم محکوم به 100 ضربه شلاق حدی خواهد شد و هم شما محکوم به 100 ضربه شلاق حدی خواهید شد.