مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن خسارت از شاکی

با درود فراوان خدمت وکلای عزیز و زحمتکش بنده یه فقره چک رو بابت خرید ماشین در وجه یه نفر داده بودم که ده روز بعد از برگشت چک مبلغ رو با کارت از دستگاه پوز ایشان کشیده شده که بنده به دلیل اینکه خارج از کشور بودم برادرم زحمتش رو کشیده بود ولی لاشه ی چک رو نگرفته بود طرف رفته چک رو به اسم یه نفر دیگه ثبت کرده و با توجه به مدارکی که بنده بابت پرداخت داشتم درخواست ابطال اجراییه نمودم ولی قاضی رای به زندانی شدن بنده داد گفتن فعلا برید زندان تا روال طی میشه بنده 57 روز زندان بودم و طرفی که رو چک شکایت کرده بود محکوم شد بنده رو به ناحق این مدت زندانی کردن و میخوام ازشون بابت این چند روز خسارت بگیرم آیا امکانش هست اگر هست بابت هر روز که زندان بودم چقدر حساب میشه و چه شکایتی باید از شاکی بکنم بابت این کارش،نفر اول شکایت خیانت در امانت کردم ازش نفر دوم هم عالمانه و عامدانه چک رو گرفته بود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. آری امکان مطالبه خسارات وارده وجود دارد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست مطالبه خسارت بابت انتقال چک امانت به غیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دادخواست استرداد لاشه چک بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر امکان مطالبه خسارت از دارنده چک وجود نخواهد داشت
و شما باید شکوائیه خیانت در امانت را مطرح نمایید و دلایل و مستندات خود را اعلام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است که

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله در این خصوص شکایت برای شما به جرم بازداشت غیرقانونی متصور است از باب مسئولیت مدنی می‌توانید علیه مسبب طرح شکایت نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید