مشاوره حقوقی رایگان - راه عبور به زمین

با سلام. قطعه زمینی از یک ملک 8000 متری متعلق به یکی از اقوام خریدم که در ابتدا کل ملک راه نداشت. فروشنده مکتوب نمود که راه را تامین می نماید و هزینه خرید زمین برای راه را به قدر السهم محاسبه می نماید. پس از کشیدن راه اعداد نجومی مطالبه می نماید. برای طرح شکایت از چه مواد قانونی استفاده نمایم. سپاسگزارم،

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست الزام به تحویل تعهدات حق ارتفاق (راه عبور) بدهین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست دادخواست بدهید و تعهدی که ایشان نموده است را الزام آن را دادگاه بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی مفاد قرارداد است
شما باید با توجه به مفاد قرارداد
دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مفاد قرارداد بدوا باید مورد برسی قرار بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که ایشان ملزم به معبر جهت ورود به ملک بوده هیچگونه حقوقی در این خصوص مستحق می‌باشد زیرا اذن در شی اذن در لوازمات آن شی است و شما جهت کمال انتفاع می‌بایست راهی برای ورود داشته باشید و الا اصل معامله زیر سوال است بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی تماس بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام .
برابر قرارداد الزام ایشان به ارائه حق عبور را مطالبه نمایید.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

دادخواست الزام به انجام تعهد به انضمام جلب نظر کارشناس برای برآورد هزینه های تعهد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طبق مفاد قرارداد الزام ایشان به انجام تعهد را مطالبه کنید