مشاوره حقوقی رایگان - تأخیر در ساخت اتاق کامیونت

سلام من یه اتاق سفارش دادم برا کامیونتم قرار بود از ده تا پونزده روزبرام بسازه حالا حدود دوماهه گذشته وآمادش نکرده آیا خسارت بهم تعلق میگیره؟ضمنأ توی قراردادش. نوشته بودیک ماه منم دیرمتوجه شدم آخه نوشته بودبیستم من فک کردم نوشته بیست روزبعدکه بهش گفتم کلی قران قسم خوردکه نگران نباش زودبهت میدمش قراردادوبیخیال

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
بدوا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قرارداد دارید و در آن تعهد و خسارت پیش بینی شده است می‌توانید مطالبه نمایید

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
اگر در مفاد قرارداد ذکر شده باشد بله میتوانید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای مطالبه خسارت باید در قرارداد شرط شده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد خسارت تاخیر تعیین شده باشد می توانید طبق قرارداد خسارت خود را مطالبه کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قسم در قرارداد ملاک نیست و تاریخ تعهد ملاک است پس از آن در صورتی که وجه التزام تخلف از تعهدی باشد شما مستحق وصول آن وجه التزام هستید ر غیر این صورت می‌توانید طرح دعوی نمایید و مطابق نظریه کارشناس بنا به رای دادگاه خسارت مستقیم و منتسب به متخلف را وصول نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در صورتیکه طبق مفاد قرارداد عدم تعهد طبق وجه التزام باشد استحقاق دریافت آن را دارید در غیر اینصورت تخت شرایطی با اثبات مطالبه خسارت امکان پذیر است