مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو بابت شرب خمر

سلام وقتتون بخیر پیشاپیش عیدم مبارکتون. 10 اسفند ماه بنده ماشینم رو به دوستم دادم که برود پیش خانومش ایشون آب جو خورده بود راهور جلوش رو میگیرد بعد از کلانتری به من زنگ زدند که مالک بودم برم اون جا از دوستمم تعهد گرفتن گفتن برات پیامک میاد بروی دادگاه الان 18 روز هیچ پیامکی نیومده براشون. من چی کار باید کنم برا آزادی خودروام خیلی نیازش دارم تو این شرایط چون با ماشین تاکسی اینترنتی کار میکنم ریختم به هم کلا ممنون میشم کمکم رو راهنماییم کنیند سپاس از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به مرجع قضایی درخواست رفع توقیف از خودرو را نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کلانتری موضوع را پیگیری کنید تا پرونده به دادسرا ارسال بشه .
بعد از تعیین شعبه در دادسرا می توانید درخواست رفع توقیف بدهید و متهم با معرفی ضامن می تواند درخواست رفع توقیف بدهد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید از طریق شعبه توقیف کننده درخواست رفع آن را نمایید