مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم اموال بین زوجین

باسلام و تبریک سال نو
ب عرض میرسانم
اینجانب 30 سال با همسرم زندگی میکنم
کلیه لوازم جهیزیه ک ایشان زمان ازدواج آورده بودن در طول این مدت ما به فروش رساندیم و وسایل بهتری به جای آن ها در مرور زمان من خریداری کردم همسرم خانه دار هست و هیچ شغلی و دآرمدی ندارد کلیه هزینه ای مربوط به خریدلوازم را من پرداخت کردم چه آن هایی که تعویض کردیم و چه آن هایی که کلا خودم خریدم
وحتی ماشینی را که خریدم و حتی اجاره نامه رو به اسم همسرم زدم
سوال بنده از حضرتعالی این است که
با توجه به این که پول کلیه لوازم و اتومبیل و اجاره نامه رو من پرداخت کردم و با توجه به این که اتومبیل و اجاره نامه رو به اسم خانمم زدم
تقسیم اموال به چه شکل خواهد بود
واگر ایشان مهریه به اجرا بگذارند تقسیم اموال دراین میان به چه شکل است
ممنون از جوابی ک میفرمایید

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تنصیف تحت شرایطی مانند اینکه طلاق از جانب مرد باشد و یا زوجه ناشزه نباشد صورت میگیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از بابت خودرو می توانید دادخواست حقوقی اقامه نمایید و درخواست رجوع از هبه نمایید
از بابت وسایل شما باید با ارائه فاکتور کالاها ادعای مالکیت کالا را اثبات نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در باب شرط تنصیف دارایی بایستی گفت که زمانی محقق می‌شود که طلاق از طرف مرد صورت گیرد.
در باب جهیزیه نیز با توجه به اینکه 30 سال از زندگی مشترک گذشته است و مستهلک شده‌اند قابل مطالبه از سوی زوجه نمی‌باشد.
درباره خودرویی که به نام همسرتان زده‌اید چون که در قالب عقد هبه بوده است شما می‌توانید از هبه خود رجوع بنمائید.