مشاوره حقوقی رایگان - توقیف دیه بابت مهریه

با سلام و خسته نباشید
بنده نزدیک 2 سال هست ک با همسرم مشکل برخوردیم و نفقه و مهریه دریافت میکند (نفقه با توجه به حق حبس) و مهریه چون هیچی نداشتم تقسیط شده 16 ماه یک سکه )
حالا پدرش مرا مورد ضرب و شتم قرار دادن و دچار شکستگی دست و زخم از چن جا شدم حالا سوالم اینه اگ محکوم به دیه بشه همسرم میتواند ب عنوان مهریه بردارد ؟ اگر اینجور باشد ک 300 تا سکه هست من را بکشند هم دیه ی خودشون برمیگرده
و راهکار چیه من نزدیک 6 ماه طول درمان دارم و بیکار شدم و کلی بدهی دارم میتوانم طلبکارو شاهد ببرم چون نفقه نداشتم جلب میگرفتن مجبور بودم از بردارم یا شوهر خواهرم یا عموم قرض بگیرم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله زوجه میتواند درخواست توقیف دیه را نماید
خیر