مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی

سلام.دونفرشکایتم کردن که ازشون پول گرفتم ومحکم شدم چون نرفتم دادگاه...وپولی ازشون نگرفتم.چطور بدون مدرک محکوم شدم به پرداخت عین مال وقتی پولی بهم ندادن نمیشناسمشون..الن بدون اینکه پولی گرفته باشم و طبق حکم نوشته باتوجه به شهادت شهود به یکسال حبس تعزیری و پرداخت پول وجریمه دادگاهی محکوم شدم .فرصت واخواهی وتجدیدنظرهم تا20روز دادن..بدون وکیل میتونم واخواهی ولایحه بزنم یا حتما بایدوکیل بگیرم پرونده را بخونه بعدلایحه برنم

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام با کمک از وکیل یا مشاوره با یک وکیل مجرب بهتر نتیجه میگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطمئناً دلایلی بر علیه شما بوده و الا دادگاه محترم بی‌دلیل کسی را محکوم نمی‌نماید لذا بله می‌توانید واخواهی و تجدید نظرخواهی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر حکم غیابی صادر شده است واخواهی نمایید
و امکان تغییر حکم صادره وجود خواهد داشت

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است با وکیل متخصص مشورت نمایید