مشاوره حقوقی رایگان - فعالیت در سایت شرط بندی

من یه یکی دوسال نه به صورت مداوم در سایت شرط بندی بودم باخت برد هم داشتم ولی الان دیگه طرف این سایت ها نمیرم واز طرف دادستانی کل کشور هم واسم پیام آمده باید چیکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر صرفاً پیامک آمده است این به این معنی است که دیگر وارد سایت‌ها نشویددر گذشته تراکنشی داشتید احتمال مسدودی حساب و پرونده شما به دادسرا وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این پیام هشدار است که وارد سایت شرط بندی نشوید و در عمل ممکن است مشکلی پیش نیاد .
توجه داشته باشید امکان توقیف حساب و تشکیل پرونده نیز در اینگونه موارد وجود دارد.
طبق قانون فعالیت در سایت شرط بندی جرم است و دادگاه می تواند تا شش ماه حبس و یا تا 74 ضربه شلاق تعیین کند.
البته این مجازات قابل تبدیل به جزای نقدی است و امکان تعلیق اجرای مجازات و مواردی از این قبیل وجود دارد و در عمل نیز ممکن است با اخذ تعهد مشکل حل بشه .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به اینکه متن پیام را در سوال مطرح ننموده‌اید لذا بهتر است در این خصوص تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما مرتکب جرم شده اید
و شما باید به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید
و شما باید تمام مشخصات خود را در سایت eers وارد نمایید
و