مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه حکم عدم تمکین و دیگر مراحل پرونده

سلام،همسرم سه سال پیش منزل را ترک نمود و با اصرار و تمنا اینجانب بادریافت حق طلاق به منزل برگشت وروزبه روزاخلاق ورفتارش به طور بیرحمانه تغییرکردوهیچ توجهی به خواسته ام نداشت و با رفتارغیرقابل تحمل وبچه گانه با توجه به اشتغالم که مامور دولت بودم موقع برگشت از شیفت کاری با پوشش متغیر منزل را بدون اطلاع ترک میکرد ومن به خاطرآبرو حیثیت بیش ازدوسال صبرکردم ودر حین بازنشسته شدنم اون هم از آموزگاری بازنشسته شدو علی رغم خواهشم مبنی بررسیدگی به مشکلات زندگی وبچه ها متاسفانه در غیاب بنده به بهانه اعتراض اینجانب از رفتارش منزل راترک کردوبا توجه به جلسات متعددباحضوربزرگان فامیل بی نتیجه ماند و با
تهدیدبه طلاق وتصرف خانسرا ومغازه وفروش آن به غیرنمود که صلح عمری به شرط استفاده منافع مادام الحیات میباشد. حکم عدم تمکین صادر ومهلت اعتراض گذشته در ادامه سیر پرونده چکار کنم؟ بااینکه توافق نمودیم باشرایط بیماری ام که حوادثی اتفاق افتاددر کنارم باشد.متاسفانه بیشترمورد بی حرمتی با اغفال بچه قرار گرفتم و به بن بست خوردم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات موضوع شما نیاز به بررسی بیشتری دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به اینکه وکالت در طلاق دارد می‌تواند از حق اعطایی استفاده نماید. اما شما نیز در این بین دارای حق و حقوقی هستید که بهتر است جهت راهکار قانونی از طریق دادراه تماس بگیرید