مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل ضرب و جرح زوجه

سلام من و همسرم 6 سال است که ازدواج کردیم متاسفانه ایشون دست بزن دارند و معتاد به الکل هستند و من یک پسر 5 ساله دارم و یه پدر و مادر پیر که از لحاظ مالی هم ضعیف هستند عقدنامه و شناسنامه بچه رو برداشته نمیدهد و تهدیدم کرده بروم درب خونه رو قفل می زند میشه برای طلاق راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
بنظر آری امکان پذیر است
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قانون برای شما حقوق زیادی را در نظر گرفته است که می‌توانید تماس بگیرید تا تمام آن برای شما گفته شود امابرای طلاق می‌توان این اقدام کنید و سایر حقوق مالی می‌بایست به شما پرداخت شود زوجه در قانون ما حقوق کمی ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است در این خصوص از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

به این سادگی نمی توانیپ‌درخواست طلاق دهید. باید نامه های متعدد پزشکی قانونی نسبت به ضرب و جرح داشته باشید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دادخواست طلاق بواسطه اعتیاد همسر بدهید شکایت کیفری هم بکنید اعتیاد جرم است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به این طریق امکان راهنمایی وجود ندارد باید وکیل اختیار نمایید چنانچه توانایی پرداخت هزینه حق الوکاله را ندارید میتوانید با مراجعه به واحد معاضدت کانون وکلا از خدمات وکلای معاضدتی بهرمند شوید.