مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در صورت درخواست طلاق زن

سلام خواهرم 6ساله با مردی زندگی میکنه که فحاشی میکنه و 4بار تا حالا خواهر من را زده دوبار در دوران حاملگیش دوبار از این 4بار فقط یکبارش را پزشک قانونی رفته و مدرک گرفته یکبارش هم به پلیس زنگ زده میخواستم بدونم میشه دادگاه رای بده و مشخص بشه این تعادل رفتاری نداره و راحت جدا بشن در ضمن در مهریه خواهرم مشاوره رفتن هم بوده که این مرد انجام نداده الان اگرخواهرم درخواست طلاق بده بهش مهریه تعلق نمیگیره؟

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر ضرب وجرح پس از چندین بار تکرار و صدور حکم‌ قطعی ضرب و جرح از موجبات طلاق است و صرف یکبار از موجبات طلاق نیست اگر با قرص درمان شوند قضات رای به طلاق نمیدهند اما اگر پزشک قانونی تشخیص روانی بودن دهد که درمان پذیر نیست رای به طلاق خواهند داد.مهریه در هر صورت حق زن است و ساقط نمیشود

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

سلام ، مهریه در هر صورت حق زن میباشد . ولی درخصوص عدم تعادل روحی و روانی زوج، در صورت احراز توسط پزشک قانونی ، از موجبات طلاق میباشد