مشاوره حقوقی رایگان - طلاق ندادن زوج

من 14سال با همسرم زندگی کردم ولی از همه لحاظ ساپورتم نمیکرد فحاشی میکنه دست بزن داره خرج زندگیمونو یا پدرش میداد یا مادرم خرجم میکرد پدرمو سال95 توی تصادف از دست دادم... قهر کردم و مهریمو اجرا گذاشتم. اون رفته نامه داده به دادگاه که زنمو طلاق نمیدم خواستم بپرسم که آیا دادگاه حقو بهش میده؟ نگرانم من واقعا باهاش زندگی نرمالی نداشتم

پاسخ ها :

منیره ابراهیمیان

سرکار خانم منیره ابراهیمیان :

مهریه ارتباطی به طلاق شما ندارد
اگر عسر و حرج شما اثبات شود حکم طلاق داده شده و مهریه شما کاملا پرداخت می شود.