مشاوره حقوقی رایگان - درخواست رشوه

سلام من آموزشگاه دارم و با ... کار میکنیم الان یکی از کارمند ها رشوه میخواهد برای شاگرد ها من چی کار کنم؟ مدرک ندارم ثابت کنم فقط پیامک هست و میتونم اگر رشوه بدهم فیلم بگیرم ولی نمیدونم چیکار کنم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری راه حل وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیامک از طریق دادگاه قابل استعلام است شهادت شهود و فیلم نیز می‌توانید به آن استناد نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که کارمندی که می‌فرمایید از ادارات دولتی باشد رشوه متصور است و می‌توانید با بالاترین مقام مسئول موضوع را در میان بگذارید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

رشوه دادن هم جرم است مگر ثابت کنید در شرایط اضطرار بودید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام از طریق بازرسی اداره مربوطه پیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به حفاظت اطلاعات ارگان مربوطه اطلاع دهید و با نظارت حفاظت اقدامات بعدی را انجام دهید.