مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سهم الارث از همسر

سلام زنداداشم از برادرم (شوهرش)وکالت تام گرفته تا دنبال ارث و میراث پدری باشد و بعد از چند ماه سهم ارث پدری که به برادر میرسد رو به نام خودش زده آیا برادرم میتونه اقدام کنه و سهم خونه پدری رو که به صورت سند تفکیک شده از خانومش بگیرد یا نه ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد
تحت شرایطی امکان پذیر است
اگر هبه بوده قابل رجوع است با وجود عین موهوبه قابل رجوع است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر همسر برادر شما بر خلاف مفاد وکالت‌نامه عمل نموده باشد اقدام وی نافذ نخواهد بود و برادر شما می‌تواند نسبت به استرداد اقدام نماید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر برخلاف مفاد قرارداد وکالت عمل شده باشد بله می‌توانید در غیر این صورت خیر

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که در وکالت قید شده باشد که می‌تواند به نام خود بزند اقدام ایشون قانونی است و الا به دلیل عدم رعایت مصلحت موکل انتقال قابل ابطال است

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

سلام صرفا موضوع وکالت بوده یا اعطای وکالت در ازای موردی بوده یا خیر بیاد بررسی شود