مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن بیعانه خرید خودرو

سلام.بنده حدودا یک هفته پیش یک ماشینی رو دیدم و مبلغ 5 تومن بیعانه دادم و دستی یک قراردادی نوشتیم که اگر بنا به هر دلیلی فرداش هر کدوم از طرفین حاضر نشوند معامله فسخ میشود.من بعد از دو سه ساعت بهشون اطلاع دادم که پول من جور نمیشه نمیتونم ماشین رو بردارم.اول گفتن پول رو خرج کردن و بعد گفتن باید منتظر بمونم ماشین رو بفروشند و حالا جواب تلفنم رو نمیدهند من میتونم بیانعه ای که دادم رو پس بگیرم.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ امکان‌پذیر است.
از همین سوی دادخواست به خواسته مطالبه وجه به استناد فیش‌های واریزی را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص ارسال و سپس اقدام به ثبت دادخواست نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اظهارنامه ای در این خصوص ارسال و سپس اقدام به ثبت دادخواست نمایید