مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن بیعانه خرید خودرو

سلام. من چند روز پیش در اینستاگرام با پیجی آشنا شدم که در زمینه خرید و فروش خودرو فعالیت میکرد و خیلی هم توی تبلیغاتش شرکت بزرگی به نظر می آمد. باهاشون تماس گرفتم و مدل خودرویی که میخواستم را عنوان کردم و اون ها گفتن موجود داریم. من خودم شهرستان هستم و شرکتشون تهران هست. رفتم تهران شرکتشون را که دیدم یه واحد را اجاره کردن نه تابلویی دارن نه مجوزی و چیزی بعد هم متوجه شدم خودشون ماشین ندارن و تلفنی از جاهای دیگه جور میکنن. خلاصه به همراه یک نفر من رو فرستادن برای بازدید ماشین و من ماشین را پسند کردم ولی به علت این که ظهر شده بود نتونستیم بریم بانک برای انتقال پول. من هم گفتم فردا میام اما اون ها خیلی اصرار کردن که بیا شرکت و اون جا از من سه میلیون بیعانه گرفتن که به حساب ماشین رو برام نگه دارن. بعد از پرداخت بیعانه صاحب شرکت به من گفتن کل مبلغ را به حساب صاحب خودرو واریز نکن و مبلغ 45 میلیون را به شماره کارتی که میگم بریز که بعدا فهمیدم شماره کارت خودش هست. تازه گفت باید یک درصد کل قرارداد را هم به عنوان کمیسیون بپردازی. همین صحبت باعث شک در من شد و تو مدت این یک روز رفتم چند جا ماشین را قیمت کردم دیدم ایشون میخواسته 45 تومن ماشین رو به من گرون تر بفروشه. من خریدم را کنسل کردم اما ایشان پول من رو پس نمیده. راه قانونیش چیه با توجه به این که من شهرستان هستم؟ ممنون

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ضمن عرض سلام شما تحت عنوان تحصیل مال ازطریق نامشروع علیه آن شرکت و همچنین آن شخصی که پول به حساب ایشان واریز نموده اید طرح شکایت کیفری نمایید و عنوان دارید که آنها با ساخت پیج اینستاگرام و تبلیغات فضای مجازی و همچنین با حجاره دفتر و فعالیت تحت عنوان شرکت مجاز اقدام به فریب شما نموده و مبلغی از شما کلاهبرداری نموده اند سریعاً شکایت را ثبت نموده و مراتب نیز به به پلیس 110 اطلاع دهید