مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن بیعانه خرید خودرو

سلام. چند روز پیش در یک شرکتی یک خودرو صفر معامله کردم و ایشان گفتند 10 تومان بیعانه بدهید و دو روز دیگر خودرو را به شما تحویل می‌دهیم. پول را دادم و رسیدی به بنده دادند که در آن نوشته بود در صورت منصرف شدن پول بیعانه برنمی‌گردد و نزد شرکت می‌ماند. خواستم بدونم ایشون گفتند دو روز الان یک هفته بیشتر شده و خودرو ای به بنده تحویل ندادند. من خواستم پول بیعانه را پس بگیرم اما ایشون میگوید پول بیعانه برنمی‌گردد. چی کار باید کرد؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت کلاهبرداری کنید اصلا چرا در صورت انصراف باید ده میلیون برنگردد؟؟!!!
تحویل دو روزِ چه شد؟