مشاوره حقوقی رایگان - موضوع قرار نهایی

سلام. برای من تصمیم نهایی صادر شده مبنی بر توهین و جریمه 7 میلیون تومان به صندوق دادگاه سوالم این است که ِآیا اگر با فردی بحث کنیم و منجر به توهین آن فرد به ما شود که ما نیز مجبور به پاسخ با لفظ توهین شویم مادر آن فرد میتواند از ما شکایت کند؟در صورتی که شخص مذکور به سن قانونی رسیده است ولی آن خانم ادعا کردند که چون صاحب ملک هستم در واقع توهین شما به پسرم توهین به خودم تلقی شده است و قاضی هم با استناد به صحبت ایشان من را محکوم کرده. آیا این حکم عادلانه هست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به اوصاف ذکر شده نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا بتوانیم بررسی کنیم که آیا مادر امکان طرح شکایت به طرفیت شما نسبت به پسرش را داشته یا خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی دادنامه صادره است
شما هم می توانید شکوائیه خود را مطرح نمایید