مشاوره حقوقی رایگان - مراحل تقسیم ارث

با سلام و احترام...
متوفی پدر من مقداری اموال منقول وغیرمنقول ازخود برای فرزندانش وهمسرش به جا گذاشتند، بعداز کارهای انحصار وراثت وگواهی فوت نوبت به مالیات بر ارث رسید،مالیات برارث اموال منقول و غیر منقول پرداخته شود،مراحل بعداز آن را می‌توانید لطفا بیان کنید؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از آن می توانید اقدام به فروش یا تنظیم سند به نام خودتان کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید بین خودتان تقسیم نامه تنظیم نمایید و اموال را تقسیم گردد

و می توانید دادخواست تقسیم ترکه اقامه نمایید