مشاوره حقوقی رایگان - موضوع ارث

من و برادرم و مادرم 3نفر هستيم كه پدرم به تازگی فوت شدند. مادربزرگم(پدريم) زنده اند و پدربزرگم(پدريم) فوت شدن سالها پيش قبل پدرم. ميخواستم ببينم ارث چگونه بين ما تقسيم ميشود؟ ممنون ميشوم جواب بدين چون ما دنبال راهكار كم هزينه بوديم تا متوجه بشيم چگونه هست تقسيم ارث اگر به وكيل ميگفتيم ازمون پول ميگرفت

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام وکیل هم صرفا حق الزحمه خود را می گیرد برای همین تقسیم مطمن باشید نیاز به وکیل دارید
وارث شما یک ششم به مادربزرگ و یک هشتم به مادرتان مابقی بین شما و برادرتان تقسیم می شود