مشاوره حقوقی رایگان - طلاق یکطرفه همسر با وکالتنامه

سلام؛
چند سال پیش همسرم با عدم تمکین و رفتن خودش و همراه بردن بچه به خانه پدرش و موثر واقع نشدن پا درمیانی بزرگان و مشاوران، مرا مجبور به دادن وکالت حق طلاق در عوض بازگشتش کرد.
الآن رفته با اون وکالت دادخواست داده و من قلبا راضی نیستم چون شفاها برای ادامه زندگی باهاش شرط کرده بودم. احضاریه دادگاه چند روز پیش به دستم رسید.
سوالم این هست که آیا امیدی هست که دادگاه من را خواسته؟ (منظورم از امید این هست که لااقل در قبال رضایت دادن من، مهریه اش را ببخشد) و اینکه آیا گرفتن وکیل برای من به مصلحت هست و میتواند واقعا کمک کننده باشد یا نه؟
باتشکر.

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز به دلیل اینکه شنا وکالت بلاعزل به ایشان دادید دیگر نمیتوانید از وکالت برگردید و اینکه باید متن وکالت نامه خوانده شود تا ببینیم اختیار ایشان تا چه اندازه است
قطعا مشورت کردن با یک وکیل میتونه راه رو به شما نشون بده