مشاوره حقوقی رایگان - فروش اموال قبل از اجرای مهریه

سلام. وقتتون بخیر. من به همسرم حق طلاق دادم و تنصیف اموال. اگه قبل از درخواست طلاق همسرم اموالم رو بفروشم. آیا ابطال معامله میتونه انجام بدهد و حقی نسبت به تنصیف اموالم دارد که قبل از درخواست طلاقش فروخته باشم و اگر آره تا چه مدت قبل از طلاق میتونم اموالم رو بفروشم؟

پاسخ ها :

فروش اموال قبل از اجرای مهریه فروش اموال توسط زوج حق طلاق تنصیف اموال