مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مهریه

سلام. من تاریخ 27 دی ماه 1401 به دفتر ازدواجی که اونجا عقد کرده بودم مراجعه کردم و برای من توی سیستم فرمی پر کردند و یه کد پرونده برای من ارسال شد .ولی مراحل بعدی این کار رو من نمیدونم چی هستش؟؟من توو اون فرم ماشین و سهام شرکت همسرم رو معرفی کردم و برگه ای که به من دادن ارجاع دادن به شعبه 5 مهریه من از طریق سایت نوبت گرفتم 22 فروردین به من وقت داد یعنی تا اون زمان همسر من هیچ احضاریه یا ابلاغیه براشون نمیره ؟ اگه ماشین رو بفروشه تکلیف من چیه ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بعد از به اجرا گذاشتن مهریه تمام نقل و انتقلات دارای اشکال است.