مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از شکایت داشتن

من بایک شماره ایرانسل که به اسم خودم نیست به یکی پیام دادم وبهش گفتم که خودم هستم ولی توهین و تهدید نکردم با احترام حرفم زدم خداحافظی کردم نزدیک دوهفته است گفته شکایت کردم ...حالا از کجا بفهمم این شکایت کرده یا نه؟
اون سیم کارتی که بهش تلگرام پیام دادم به اسم خودم نیست ولی خودم استفاده میکنم آیا اگر همون روز اول شکایت تنظیم کرده بود برای خط پیامک می آمد یا نه چقدر زمان میبرد؟ ممنون

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه ثبت نام ثنا داشته باشید برای شما پیام ثبت شکایت ارسال خواهد شد.