مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از شکایت داشتن

با سلام یک ماه پیش سر یک داستانی که مقصر من نبودم طرف گفت از تو شکایت میکنم ولی کار من نبود بعد امروز با خط ثابت زنگ زدند و میگویند از دادسرا زنگ زدیم و ازتون شکایت شده یک کم باهام حرف زدن گفتن شاید همین جا تموم شود و شایدم بیاین برای توضیح الان برای من پیامکم نیومده از کجا بفهمم واقعا شکایت شده یا اون شماره برای دادسرا هست؟ ممنون میشم بگین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

منتظر پیام باشید اگر ثبت شود به شما ابلاغ میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا دادسرا به کسی تماس نخواهد ‌گرفت بلکه ابلاغیه ارسال خواهد کرد