مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی با همسر قبل از ازدواج

باسلام... من اوایل تیرماه 1402با نامزدم رابطه نامشروع داشتم که منجر به ازاله بکارت شده.. حدود شش ماه ماه بعد از این واقعه با هم عقد نمودیم... حالا به علت عدم تفاهم میخواهم درخواست طلاق بدم.... آیا میتونه بابت رابطه قبل از عقد از من شکایت کند.. در صورت شکایت دادگاه رسیدگی می‌نماید؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر نتیجه ای ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام شکایت بابت چه موضوعی باید داشته باشداگر شکایتی داشته باشند اصولاً در این موارد خانمها شکایت می‌نمایند با توجه به اظهارات شما قابل موضوع شکایتی بنده نمی‌بینم اگر جزئیاتی دارد می‌توانید تماس بگیرید و توضیح دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
در صورت شکایت شما می توانید موضوع را انکار کنید.

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

با سلام کسی اطلاعی ندارد که چه زمانی ازاله بکارت صورت گرفته و شما هم نیازی نیست به این مسئله اشاره کنید پس قابل اثبات نمی‌باشد و اگر هم شکایت صورت بگیرد شما انکار می‌کنید و اگر هم مدرکی وجود داشته باشد این رابطه با رضایت بوده و خود همسرتان هم رتکب جرم شده‌اند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر این مورد به هیچ عنوان قابل اثبات نیست نگران نباشید در صورتی که شما اقرار نکنید هیچگونه دلیل و مدرکی در این خصوص وجود نداشته باشد نمی‌تواند علیه شما طرح شکایت نماید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...طرح هر ادعائی با اثبات آن متفاوت است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

مجازات زنا صد ضربه شلاق حدی است که نسبت به هر دو طرف اجرا می شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اثباتش مشکل است در ضمن در صورت اثبات اگر با رضایت طرفین بوده هر دو مجازات میشوید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام طرح هرگونه شکایتی حتی واهی نیز متصور است لیکن در فرض سوال نتیجه ی بنفع طرف شما عاید نخواهد شد .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید