مشاوره حقوقی رایگان - وکیل متخلف

باسلام من برای یک پرونده کیفری وکیل گرفتم و ایشان از من مبلغ 20 میلیون پول گرفت(پرونده در مرحله رای دادگاه بود و ایشان فقط یک جلسه دادگاه اومد) بعد که خدا رو شکر در پرونده رای گرفتم گفتم میتوانم مبلغ حق الوکاله رو از متهم بگیرم؟گفت من در قرارداد الکترونیکی مبلغ رو 500 هزار نوشتم اگه خواستی 7 میلیون اضافه بده مبلغ رو برات تو قرار دادتجدید نظر بنویسم چون باید این مقدار تمبر باطل کنم و مالیات بدم.(که فهمیدم دروغ گفت و قصد اخاذی داشته این مبلغ نمیشدو قبلا هم باهام توافق نکرده بود سر این قضیه.و من متاسفانه اطلاعی نداشتم که باید قرار داد خصوصی با وکیل داشته باشم و ایشون هم از نا اگاهی من سواستفاده کرد و قرار دادی تنظیم نکرد تازه منت سرمن گذاست که ببین من 500 زده بودم تو قرار دادالکترونیکی بهت اعتماد کردم گفتم من که نمیدونستم چه مبلغی زدین فقط کد اومد گفتین بخون ضمن اینکه 10 م رو قبل جلسه و 10 م بعد جلسه واریز کردم چ اعتمادی!!!!کل مبلغ رو واریز کردم همون موقع)
سوالم اینه ک بدون قراردادخصوصی و فقط با فیشها و تراکنش بانکی میتونم مبلغ مازاد رو بگیرم؟البته لازم به ذکر هست ایشون هیچ کاری نکرد و صرف اومدن نه دفاعی کرد نه هیچی و یک جورایی قصد داشت پرونده رو به ضرر من مختومه کنه و با وکلای متهم تبانی کرده بود ک حتی قاضی شعبه بهم گفت اینو عزل کن و موقعی که رای بدوی به نفع من اومده بود بقدری بهم ریخته بود که زنگ زد با من دعوا کرد که باید بری رضایت بدی !!!!!!گویا از طرف وکلای متهم خیلی تحت فشار بود که اینطوری خودش رو بی آبرو کرد بلانسبت وکلای محترم و شریف البته

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بی خیال شوید بهتره
اما اگر وقت و حوصله دارید باید کانون وکلا شکایت کنید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

این تخلف فقط در زمینه مالیاتیه و به شما چیزی نمیرسه و توافق کرده اید و در خصوص سایر موارد هم ادعاست و نمی توانید اثبات کنید الان هم که به خیر و خوشی تموم شده بهتره گذشت کنی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام کار وکلا بر اساس تعداد جلسات نیست و مبلغ حق الوکاله بر پایه تعداد جلسات و حضور وکیلی نیست بلکه در ازای تبحر و تجربه و تخصص است که تعیین می‌شود و همچنین نوع و پیچیدگی پرونده . تخلفی صورت نگرفته است . اینکه حکم صادره به نفع شما بوده یا خیر دست وکیل نیست دست دادگاه است و دادگاه در نهایت حکم صادر خواهد کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

شما شفاها باهاش روی 20توافق و پرداخت کردین، اینکه وکیل مبلغ رو کمتر اعلام کرده و تکبر کمتری باطل کرده صرفا تخلف انتظامی و فرار مالیاتی ممکنه محسوب بشه.بهتر هست از طریق کمیسیون صلح سازش کانون وکلا(اگر وکیل کانون وکلا باشن) اختلاف رو حل کنید

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

باید جزئیات دیده شود و روند پرونده
اما اگر اینطور است که میفرمایید میتوانید شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حق الوکاله به میزان تعرفه قابل مطالبه است