مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر ارث ملک فروخته شده

باسلام
زمانی که پدرم در قید حیات بودن به من وکالت دادن برای فروش یک واحد آپارتمان مسکن مهر،دقیقا 1ماه قبل از فوت پدرم فروخته شد، به واسطه وکالتی که داشتم مبایعه نامه به نام من وخریدارانجام شد ولی متاسفانه درطول این یک ماه سایر کارای ثبت برای انتقال اسنادبه نام خریدارانجام نشد.
والان که به اداره مالیات مراجعه کردیم برای مالیات برارث گفتن این واحد درسازمان عمران هنوزبه نام پدرتون هست ومالیات برارث تعلق میگیرد .ممنون میشم راهنمایی کنیدکه چیکارکنیم که این اتفاق نیفته واین آپارتمان که فروخته شده قبل از فوت پدرم از ماترک خارج بشود؟
(آپارتمان ها سند ندارند کلا وبعدازفروش باید در سازمان عمران کارهای واگذاریشون از مالک به خریدار انجام بشود که قبل از فوت پدرم این کارا انجام نشده است و متاسفانه وفقط به صورت مبایعه نامه درمشاوراملاک ازطریق وکالتی که خودم داشتم انجام شده است)

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به استناد مبایعه نامه و معرفی خریدار و درخواست تحقیقات محلی به برگ تشخیص مالیات اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید با توجه به قراردادی که تنظیم نموده‌اید و مبالغی که بابت خرید یا فروش ایمیل قبل از تاریخ فوت واریز شده است اعتراض نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به برگه مالیات در مهلت مقرر قانونی اعتراض نمائید و در اعتراض خود به مبایعه‌نامه و شرایط عدم امکان انتقال اشاره بفرمائید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام نیاز به توضیحات بیشتر هست، به برگ تشخیص اعتراض صورت گیرد