مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد به دلیل خیانت همسر

سلام خسته نباشید منو خانومم حدود 2 سال هست از هم جدا زندگی میکنم خانومم به من خیانت کرده ولی هنوز طلاق نگرفتیم میخواستم بدونم من میتونم از نظر قانون ازدواج مجدد انجام بدم و میتونم از طریق دادگاه نامه ی بگیرم که ازدواج مجددم از نظر قانون مشکلی نداره ممنون میشم پاسخ بدید...

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اختلاف رویه وجود دارد
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و تخصصا دفاع صورت گیرد ممکن است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای ازدواج مجدد می‌بایست عدم تمکین زوجه را اثبات نمایید یا بیاناتی را که اظهار کردید اثبات کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دادخواست الزام به تمکین شما با قطعیت به نفعتان رای صادر شود آن زمان می‌توانید برای ازدواج مجدد اقدام قانونی نمایید