مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در صورت فریب در ازدواج

باسلام
حدود یک سال پیش برادر بنده با خانومی عقد کردند و بعد از 4 ماه عروسی گرفتند، دوران عقد عروس فوق العاده کم حرف بود که میگفتن خجالتی هست ولی بعد از عروسی ایرادات بیشتری ازش دراومد، فهمیدیم قرص اعصاب و روان مصرف میکنه، سدیم والپروات و نوترتیپیلین، عینکی بود که نگفته ، گفته لیسانس دارم ولی فکر نکنم مدرکم داشته باشه، باید همش یه نفر بهش بگه چیکار بکنه یا نه،یه گوشه میشینه نه حرف میزنه نه تکون میخوره، الان برادرم قصد طلاقش رو داره، میخوام بدونم حق و حقوق چی بهش تعلق میگیره؟
داخل دفترچه ازدواج 19 و نیم مثقال مهریه
نوشته شده با 11 مثقال طلا که موقع عروسی خریداری شده،
ایا میتوان در دادگاه شکایت کرد که اینا واقعیت رو مخفی کردن یا طلا یا مهریه یکی داده شود؟ یا باید هر دو پرداخت گردد؟
در این گونه موارد راه حل چیست؟
ناگفته نماند یک بار هم پیش برادرم گفته خودم رو میکشم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع فسخ نکاح را میتوانید مطرح کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه زوجه فاقد سلامت عقلی - روانی باشد و این موضوع برای دادگاه احراز شود و از طرفی مشخص شود بیماری از زوج مخفی شده است امکان فسخ نکاح برای زوج وجود دارد در این صورت مهریه به خانم تعلق نخواهد گرفت و هدایای جشن عروسی نیز قابل استرداد است.ولیکن اقدام به فسخ نکاح از زمان آگاهي به بیماری فوريت دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر موارد ذکر شده در متن سؤال به تأیید پزشکی قانونی برسد و برادر شما از وجود چنین شرایطی اطلاع نداشته است امکان فسخ نکاح وجود دارد و در این وضعیت مهریه به زوجه تعلق نخواهد گرفت. توجه شود که اعمال فسخ فوری است و نبایستی با تأخیر انجام شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قابل فسخ است
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادخواست طلاق به استناد تدلیس و در نکاح متصور است. در صورتی که تدریس محرز شود هیچگونه حقوقی از جمله مهریه نخواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی متناسب مطرح گردد....