مشاوره حقوقی رایگان - تنفیذ هبه

فردی پدر بنده را به فرزند خواندگی پذیرفت و به جز همسرش هیچ فرزند دیگری نداشت ولی خواهر داشت در زمان حیاطش در هبه نامه عادی در قالب دفترچه وصیت نامه چنین مینویسد اموالم را در حیاطم بخشیده ام به ایالم وفرزندم سید که به عنوان فرزند اینجانب میباشد منوط بر این که از امورات اینجانب رسیدگی کنددرحال حاضر ملک دسته ما هستش تقریبا بعد از 100 سال الان بچه خواهر همان فردی که پدر بنده را به فرزند خواندگی پذیرفت ملاک هبه شده به ما را فروخت بنده باید چی کار کنم 1_برای تنفیذ هبه نامه2_چه نوع شکایتی کنم از نظر قانونی برای فروش مال هایی که به پدر بنده هبه شده وخواهر زاده میفروشد3_آیا پدر بنده مهب میتواند برای اثبات مالکیت هبه نامه را نشان دهد توجه موهب و مهب همسر موهب همه فوت کرده اند من سوم شخص پسر مهب هستم میخواهم این کار انجام دهم با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دعوای اثبات هبه و الزام به انتقال سند مطرح شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما در دعوای احتمالی در آینده سمتی ندارید بلکه پدر شما یا وکیل ایشان(وکیل پایه یک دادگستری) می‌توانند طرح دعوی نمایند.
در همین راستا دادخواست به خواسته‌ اثبات وقوع عقد هبه به ثبت برسد و سپس بر مبنای حکم قطعی این دعوا، شکوائیه تحت عنوان مجرمانه فروش مال غیر به ثبت برسد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست اثبات وقوع هبه و نیز الزام به تنظیم سند تنظیم گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادخواست اثبات هبه نیاز است لذا در صورتی که هبه محرز شود رجوع به آن ممکن نیست زیرا واهب فوت نمود، بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی از طریق دادراه تماس بگیرید