مشاوره حقوقی رایگان - اقرار به دروغ در مورد جعل امضا

بنده به عنوان مالک قرارداد مشارکت با سازنده منعقد نمودم که سازنده در ابتدای کار متواری شد و دادگاه بعد از دو سال رای به فسخ قرارداد مشارکت داد. متاسفانه با شکایت یک نفر علیه بنده اطلاع پیدا کردم که پسر سازنده قبل از فسخ قرارداد با همدستی متصدی بنگاه اقدام به پیش فروش سهم سازنده نموده و بنده در دادگاه جعل امضا را مطرح و به کارشناسی ارجاع شد و کارشناس سه نفره عدم تطابق امضا سازنده در ذیل مبایعه نامه را تایید کردند و به دلیل متواری بودن سازنده استکتاب موثر نشد. ولی متاسفانه با دستگیری سازنده ایشان طی لایحه به دروغ اقرار کرده که ذیل مبایعه نامه را خودش امضا کرده و با اذن او پسرش اقدام به عقد مبایعه نامه پیش فروش نموده. حال سوال اینجاست با وجود گزارش کارشناس مبنی بر عدم تطابق امضا سازنده در ذیل مبایعه نامه و اقرار به دروغ سازنده چگونه می توان ثابت کرد که ایشان به دروغ اقرار کرده اند و امضا ذیل مبایعه نامه را امضا نکرده اند؟ و آیا دادگاه اقرار ایشان را قبول می کند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا دادگاه محترم نظریه کارشناسی را تطبیق قرار می‌دهند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادگاه با توجه به نظر کارشناس تصمیم گیری می کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص ادعای جعل دادگاه موضوع را به کارشناسی ارجاع می دهد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مذبور نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید